Wie is Marinus van Loon?

therapeut in orthomoleculaire geneeskunde

Door goed te kijken wat de reguliere geneeskunde onbelicht laat bij de behandeling van klachten kan complementair (aanvullend) nog veel gedaan worden om het lichaam zijn natuurlijk helend vermogen terug te geven. Koester het wonder van het lichaam dat als werkelijk geniaal systeem. Er gebeurt in 1 seconde meer tegelijk dan je in een uur of langer kunt uitleggen. Als we maar blijvend aandacht hebben daarvoor en er niet vanuit gaan dat alles maar goed blijft gaan wat we ook uitspoken.

Mijn opleidingen

en praktijkervaring

In 2015 ben ik begonnen met mijn studie. Ik heb deze in 2017 afgerond en in de jaren erna vervolmaakt en op HBO 4+ niveau gebracht. De tijdlijn brengt het mooi in kaart. Al van vele jaren daarvoor zijn de lessen in homeopathie en fytotherapie. Ik heb veel ervaring met het behandelen van cliƫnten met klachten van het spijsverteringskanaal.

{

Wat mij inspireert

Zoveel respect gekregen voor het wonder van ons lichaam en het functioneren ervan. Onder de zwaarste omstandigheden heeft ons lijf nog veerkracht. Maar tegen de uitdagingen van de lifestyle van de laatste eeuw gaat het soms ondanks de gewone geneeskunde toch nog mis. Dan is het met inzet van de orthomoleculaire geneeskundemogelijk om die veerkracht maximaal te maken.

\
2015 - 2017

Opleiding tot orthomoleculair therapeut

\
28 februari 2017

Oprichting van Health for Life Sneek

\
2018 - 2020

Cure4Life methode voor gewichtsbeheersing

\
2021

Darmspecialist, therapeut Colitis, Crohn & PDS

\
2021

BrainQ, speciale aandacht voor A.S.S.

\
2021

Lid hoofdbestuur MBOG Nederland